Marc Koehler
Architects
nl / en

Superlofts Interior U-House

This house has two parts, connected through an upper floor where the kitchen is the central piece. With two separate entries, the house is flexible for living, working and as a guest
house.
From the kitchen and dining space, a spectacular view is created to the Houthaven in the east and the Minerhaven in the west. The house is designed as one big open space as a backdrop for the play of light and shadow.
The pure raw concrete and natural stone of the structure stand in rich contrast with natural materials, colourful accents and warm furniture.

Information

 

Year
2016

Status
Completed

Location
Amsterdam

Client
Marc & Juanjo

Credits

 

Design
Marc Koehler Architects

Contractor
Bastos

Loft Type
Two sided loft, 130 m2

Photographer
Marcel van der Burg