Marc Koehler
Architects
nl / en

Superlofts Groningen

Superlofts Groningen wordt een gebouw voor zeer uiteenlopende doelgroepen. Ga je voor een dubbelhoge doorzon Loft, een enkellaags Loft-appartement of een 3/4 ‘rugzak’ Loft? Het kan allemaal. Veel daglicht en uitzicht én alle ruimte om zelf te bepalen waar je vloeren, vide(s), binnenwanden, trappen, badkamer en keuken wilt plaatsen. Je kunt kiezen voor één grote open ruimte en natuurlijk mag een vide niet ontbreken!

De Oosterhamrikkade is een straat vol met bezigheid! Waar er vroeger al een hoop bedrijvigheid was om de industrie van Groningen op gang te houden, vindt de bedrijvigheid nu plaats op het gebied van ontwikkeling. De Oosterhamrikkade staat namelijk volop in de ontwikkeling om uit te bloeien tot één van de mooiste straten van Groningen!

De locatie ligt tussen de Korrewegwijk en de Oosterparkwijk in de gezellige Oosterparkbuurt. De wijk heeft tal van voorzieningen dichtbij en heeft grotendeels jonge gezinnen als inwoners. In de wijk vinden een tal van activiteiten plaats voor zowel jong als oud. Ook heeft de wijk twee grote groene parken, waarin kinderen kunnen spelen en rustig gewandeld kan worden.

Superlofts Groningen wordt ontwikkeld met onze vrienden van KUUB.

Alle projectinformatie vind je op superloftsgroningen.nl

Information


Status
In ontwikkeling

Locatie
Groningen

Opdrachtgever
Mede Opdrachtgeverschap (MO)

Credits


Initiatief
Marc Koehler Architects

Hoofd Architect
Marc Koehler Architects

In samenwerking met
KUUB B.V.

Project architect
David Klinkhamer, Martijn van Sluijters, Mira Nekova

Project team
Menno Brouwer, Moniek Kamphuis