Marc Koehler
Architects
nl / en

Superlofts Interieur U-House

Deze woning heeft twee delen, verbonden door de boven verdieping waar zich de keuken bevindt. Doordat de woning twee entrees heeft is hij flexibel te gebruiken voor wonen en werken en als gastenverblijf.
Vanaf de eetkeuken heb je een spectaculair doorzicht naar de Houthaven in het oosten en de Minervahaven in het westen. De woning is ontworpen als één grote open ruimte, als decor voor het spel van licht en schaduw.
Het pure en rauwe beton en natuursteen van de structuur staan in rijk contrast met natuurlijke materialen, kleurrijke accenten en de warme inrichting.

Information

 

Jaar
2016

Status
Gerealiseerd

Locatie
Amsterdam

Opdrachtgever
Marc & Juanjo

Credits

 

Design
Marc Koehler Architects

Aannemer
Bastos

Lofttype
Doorzon-loft, 130 m2

Fotografie
Marcel van der Burg